TRAINING

Maatschappelijke Organisaties en bedrijven kunnen gratis deelnemen aan de Beursvloertraining.


Doe jij of doet jouw organisatie voor het eerst mee aan Beursvloer 's-Hertogenbosch of was een eerdere deelname niet succesvol genoeg? Meld je dan aan voor de gratis Beursvloertraining!

Deze training is speciaal voor (vrijwilligers)organisaties uit 's-Hertogenbosch en omstreken die gaan deelnemen aan Beursvloer 's-Hertogenbosch op donderdag 21 november 2024. Uit ervaring weten we dat organisaties die deelnemen aan de training succesvoller zijn in het maken van matches. De training bereid je voor op het evenement en het maken van matches.

De training vindt plaats op woensdag 22 mei 2024 van 19.00 tot 21.30 uur. 

Mocht je twijfelen over deelname aan Beursvloer 's-Hertogenbosch omdat je niet helemaal helder hebt of het iets voor jouw organisatie kan zijn, kom dan ook naar de training. Je bent van harte welkom! We doen niet moeilijk als je na het volgen van de training besluit toch niet aan de Beursvloer te gaan deelnemen.

Hoe ziet de training eruit?

In het eerste blok leggen we je uit wat het Beursvloer evenement is en hoe het werkt. Na de pauze, in blok twee, behandelen we de volgende onderwerpen:

- Wat zijn goede hulpvragen? Want ja, er zijn ook hulpvragen die minder kans van slagen hebben gematcht te worden.
- Wat zijn leuke of ludieke tegenprestaties? Zo weet een bedrijf ook gelijk wat jij in de aanbieding hebt als dank voor de hulp die ze geven.
- Wat wordt mijn pitch? Op de Beursvloer is het handig dat je in een korte tijd (lijkt op speeddaten) vertelt wie je bent, wat je doet, voor wie je het doet en wat je hulpvraag is, omdat anderhalve minuut sneller voorbij is dan je denkt.

Beursvloer 's-Hertogenbosch 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions