Meld je aan >

Beursvloer 's-Hertogenbosch
Donderdag 21 november 2024
15.30 uur - 18.00 uur

Beusvloer Match Succesvolle match >

Op Beursvloer 's-Hertogenbosch worden bedrijven uit 's-Hertogenbosch die maatschappelijk betrokken zijn of invulling zoeken voor hun werknemersvrijwilligerswerk, hun MVO-beleid of de Sustainable Development Goals, gekoppeld aan maatschappelijke organisaties uit 's-Hertogenbosch met een hulpvraag.

Vraag en aanbod bestaan uit expertise, materialen, faciliteiten, netwerk openstellen en helpende handen. Op de Beursvloer mag geen geld worden gevraagd of gegeven. De maatschappelijke organisatie levert op haar beurt als dank voor het aanbod van het bedrijf een creatieve, ludieke of gezellige tegenprestatie. Zo ontstaat er een samenwerking waar beide partijen baat bij hebben.

Aanbeveling

"Fun2Care is het initiatief voor en door collega’s van Wagemaker om met plezier (Fun) te werken aan goede doelen (Care). Wij zijn al jaren aanwezig op de Beursvloer en hebben in die tijd heel wat waardevolle matches gemaakt. Zo kunnen we in de vorm van teamactiviteiten organisaties ondersteunen die zich inzetten voor onder andere armoedebestrijding, inclusiviteit, gezondheid, milieu en noodhulp. Dankzij de Beursvloer werken we samen aan een mooiere en betere wereld!"

 

Twanny van Boxtel, Wagemaker

Deelnemers Beursvloer Deelnemers >

Nieuws

Beursvloer 's-Hertogenbosch 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions