Feestelijke jubileumeditie

< Ga terug

Op donderdag 19 mei 2022 vond de 10e editie van Beursvloer 's-Hertogenbosch plaats. Reden voor extra feestelijk aankleding van de zaal met kleurrijke (biologisch afbreekbare) ballonen, een lange rode loper, prosecco en een speciaal voor ons ontworpen oetelpot (door Cor Unum) als waardering voor onze trouwe ondersteuners.

We waren te gast in het nieuwe pand van het Koning Willem 1 College aan de Onderwijsboulevard. De ruim 60 aanwezige organisaties zijn door de aanwezige bedrijven geholpen met kennis, helpende handjes, materialen en netwerk. Ruim 1,5 uur lang werd er druk met elkaar gesproken en gekeken of er een 'match' mogelijk was.

Een viertal matches werden beloond met een 'Bosch' paar sokken. Sokken ontworpen door een (ex)dakloze uit 's-Hertogenbosch, waarbij voor ieder verkocht paar sokken, een extra paar sokken wordt gedoneerd aan Quiet of Het leger des Heils.

De slag op de gong beëindigde het matchproces waarna het eindresultaat kon worden berekend: 163 matches met een maatschappelijke waarde van € 298.214,-.

Initiatiefnemer en organisator van Beursvloer ’s-Hertogenbosch Angelique Ottens en voorzitter Danny Snijders waren zeer tevreden met deze uitkomst:

< Ga terug
Beursvloer 's-Hertogenbosch 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions