Een heerlijke middag

< Ga terug

Wat een heerlijke middag was het op de 11e editie Maatschappelijke Beursvloer ’s-Hertogenbosch. Als ik terugdenk aan vorige week donderdag, voel ik me een dankbaar mens.

Bij de opening deelde ik waarom we al 11 jaar de Beursvloer organiseren voor onze mooie stad. Omdat we zien dat alle verbindingen die op de Beursvloer worden gelegd (matches) een beetje gerechtigheid brengen in 's-Hertogenbosch. 's-Hertogenbosch is zoveel organisaties rijk die omzien naar hen die ondersteuning nodig hebben, dat het een eer is om als bedrijfsleven, serviceclub, onderwijsinstelling en overheid om te zien naar deze organisaties en hen te versterken. 

Dankbaar dat ik de Beursvloer mocht openen met wethouder Marianne van der Sloot.

Ook trots op de inzet van het bestuur Henri Lensen, Joris Nagtzaam, Marc Bozon, Dominique Majoor en Danny Snijders.  En dit jaar bestuurslid Henri als Speekstalmeester! Een talent dat hij veel te lang verborgen heeft gehouden 😉 Henri, je deed het voortreffelijk!

Op Beursvloer Den Bosch zijn ruim 65 vrijwilligers actief. Vrijwilligers die je ziet acteren zoals onze hoekmannen en -vrouwen Lily Maaref, Norbert van Berckel, Martin Kramer, Saskia Hordijk, Marga de Leeuw, Brigitte Vlaminkx, Patrick Moreu, Roel Reijnen, Eric Pennings, Sabine Sak en bestuurslid Marc Bozon.

De mensen op het podium zoals onze Beursvloernotaris Joris van Waveren van OWK Notarissen, dit jaar met zoon Hugo naast hem. Mariska de Bruijn en Monique van der Sande van ABN AMRO die de matches invoerden. En Henny van den Bogaard en Mark van Roij (Galant) controleerde alle matchformulieren. 

Maar ook achter de schermen is hard gewerkt door studenten van het Koning Willem I College die de hapjes maakte, de bediening regelden, de zaal mee opbouwden en opruimde en de ontvangst voor hun rekening namen. Ook docenten en medewerkers van het KWIC zoals Herbert Bosch en Marchteld Walraven waren de hele dag aanwezig om de Beursvloer tot een succes te maken. 

Ook een speciaal woord van dank aan de geweldige heren van Stagelight die licht, geluid en podium voor ons regelde.! Stephan Visser bedankt! We hebben veel complimenten gekregen over de intieme sfeer jullie wisten te creëren, die ik hierbij graag overbreng. 

We danken Henk van Esch voor de mooie foto’s die onderweg zijn en Lars Smetsers die de middag op film heeft vastgelegd en nu een mooie aftermovie gaat maken.

Er werden uiteindelijk 145 matches gemaakt welke we het komende jaar gaan opvolgen. Wordt vervolgd dus......

Graag tot volgend jaar! 

< Ga terug
Beursvloer 's-Hertogenbosch 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions