FC Den Bosch Foundation scoort!

< Ga terug

Tijdens de Beursvloer heeft FC Den Bosch Foundation 5 mooie matches gemaakt, waarvan het merendeel inmiddels is uitgevoerd. Drie van die matches zijn gericht op het bezoeken van oudereninstellingen met hun Talking Football groepje. Het doel is om samen voetbalherinneringen op te halen, waarbij ouderen elkaar ontmoeten elke laatste woensdag van de maand. Onder begeleiding van deskundige vrijwilligers en stad- en club-geschiedkundigen, delen zij herinneringen aan het rijke voetbalverleden van FC Den Bosch. Ze hebben zelfs oud-voetballers uitgenodigd om hun verhalen te delen met de bewoners. Om hun bereik verder te vergroten, hebben zij besloten om in 2024 bij meerdere oudereninstellingen op bezoek te gaan. De matches op de Beursvloer hebben hier zeker aan bijgedragen.

De FC Den Bosch Foundation is op bezoek geweest bij Brabantzorg Noorderkroon en Nieuwehagen, en bij Van Neynsel locaties Antoniegaarde & Eemwijk. Volgende week bezoeken ze locatie De Grevelingen. De match met Vivent De Hooghe Clock staat gepland in augustus, ook daar gaan ze met Talking Football op bezoek.

Daarnaast hebben zij twee matches gemaakt met Stichting Vanzelfsprekend en Stichting ABC Leer Mee. Die laatste stichting wilde graag vrijkaarten voor een wedstrijd van FC Den Bosch voor hun doelgroep. Dit leverde de Foundation een nieuw publiek en een nieuwe doelgroep op die ze eerder nog niet bereikt hadden. De mensen van Stichting ABC Leer Mee zijn inmiddels op bezoek geweest tijdens de wedstrijd tegen NAC Breda.

Stichting Vanzelfsprekend heeft vouchers voor een wedstrijd naar keuze in het nieuwe seizoen toegevoegd aan de pakketten die zij uitdelen aan jonge mantelzorgers. Verder zullen jonge mantelzorgers langskomen voor een exclusieve rondleiding door Stadion De Vliert.

Al met al heeft de Foundation veel nieuwe contacten gelegd en zijn veel mensen blij gemaakt met hun inzet!

< Ga terug
Beursvloer 's-Hertogenbosch 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions