miMakker for mayor!

< Ga terug

In het najaar van 2019 kregen we (Vivent) de kans om op de Bossche Buersvloer een match te maken met de burgemeester.  we nodigden hem uit om met ons mee op miMakkerbezoek te gaan en als tegenprestatie zou hij van ons een spoedcursus in de miMakkusmethodiek krijgen.

Verrast en super trots waren we toen hij uit de vele aanbiedingen ons aanbod koos en vandaag was het dan zo ver! Aan de hand van verhalen uit ons werk als miMakkers vertelden we hem waarom rust en afstemmen op de ander zo belangrijk zijn voor ons werk. En hoe humor en verrassing wonderen kunnen verrichten in het contact met mensen met dementie.

Mooi om te merken hoeveel het werk van de burgemeester en dat van de miMakker eigenlijk overeenkomen. Dhr. Mikkers: “Wanneer ik het gewoon ga vinden, kan ik er beter mee stoppen. Het is goed om je te blijven verwonderen”. Voor de miMakker is dat net zo; elk moment en elke ontmoeting zijn telkens weer nieuw, er wordt geen standaard plaatje afgedraaid.

Tijdens ons bezoek aan de bewoners van Vivent Hof van Hintham hebben we met zijn drieën die verwondering en verbinding opgezocht. Twee door de wol geverfde miMakkers en “stagiaire” miMikker.

< Ga terug
Beursvloer 's-Hertogenbosch 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions