Beursvloer 's-Hertogenbosch doet mee aan landelijke campagne NLMatcht

< Ga terug

MVO Nederland gelooft in de kracht van bedrijven om bij te dragen aan een duurzame en eerlijke wereld. In onze visie spelen bedrijven een sleutelrol bij het realiseren van weerbare en gelukkige mensen (people), een rijke natuur (planet) en een gezonde economie (profit).

Een Beursvloer draagt bij aan het onderdeel People van MVO door het faciliteren van matches tussen bedrijfsleven, overheid, onderwijs en maatschappelijke organisaties.‚?®‚?®Het is dan ook niet zo raar dat Beursvloer 's-Hertogenbosch graag deelneemt aan de landelijke campagne van MVO Nederland; NLMatcht.‚?®‚?®

In onderstaand persbericht leest u meer over de campagne. En wie weet levert Beursvloer 's-Hertogenbosch wel 'De Mooiste Match'. Zorg dus dat u erbij bent en een mooie match maakt op donderdag 17 november a.s. op Avans Hogeschool. Deelname is geheel gratis.‚?®‚?®

Beursvloer 's-Hertogenbosch onderdeel van landelijke campagne MVO Nederland; NLmatcht

's-Hertogenbosch, 15 september 2016 – Tussen 10 oktober en 24 november 2016 bundelen 80 matchevenementen verspreid over het hele land hun krachten tot NLmatcht. Bij al deze matchevenementen wordt concrete samenwerking tot stand gebracht tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties. Hiermee wordt overal de lokale samenleving versterkt. Ook in 's-Hertogenbosch. Het doel is in totaal 3.000 matches te realiseren met een maatschappelijke waarde van € 3.000.000,-. En als kers op de taart: NLmatcht looft een landelijke Award uit voor De Mooiste Match!

Beursvloer 's-Hertogenbosch is hét maatschappelijke matchevent van Den Bosch en vindt plaats op donderdag 17 november 2016 op Avans Hogeschool. Het matchevenement koppelt aanbod van lokale ondernemers, serviceclubs, onderwijsinstellingen en overheidsinstanties aan de hulpvragen van maatschappelijke organisaties. Maar niet alleen in 's-Hertogenbosch wordt gematcht, nee, in heel Nederland wordt dit met hart en ziel gedaan. Om dat eens goed op de kaart te zetten is vanuit MVO Nederland het krachtige project NLmatcht ontstaan en Beursvloer Schijndel doet daar graag aan mee. Misschien levert Beursvloer Schijndel wel ‘De Mooiste Match!’ aan NLmatcht.

Op donderdag 17 november aanstaande zijn vragende en aanbiedende partijen vanaf 15.30 uur welkom op Avans Hogeschool. Burgemeester Rombouts zal met een klap op de gong de Beursvloer openen. Daarna vinden op de matchvloer honderden korte ontmoetingen plaats en worden matches gesloten tussen vraag en aanbod. Grote matches, kleine matches. Alle inbreng is welkom. Van honderd kopietjes, tot communicatieondersteuning tot onderdak voor een stichting die zich sterk maakt voor mensen die leven onder de armoedegrens.

Dus aan ondernemers met een kloppend hart voor Den Bosch en maatschappelijke organisaties die een steuntje in de rug kunnen gebruiken; Mis het niet en ervaar de voldoening van het matchen!

AANMELDEN

 

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions