Onze Facebookpagina heeft plek voor jullie matches!

< Ga terugNIeuw leven

We ontvangen regelmatig enthousiaste updates van de uitvoer van de door jullie gesloten matches op de Beursvloeren in 's-Hertogenbosch. Zo ontvingen we vandaag een berichtje van Elise van Stichting Vesta. Drukkerij Dekkers van Gerwen heeft voor hen 40 kleurenfoto's full color ingescand, die ze nu kunnen gebruiken voor presentaties. Daarnaast heeft Rabobank 's-Hertogenbosch voor het benefietconcert van de stichting hun beamer uitgeleend. Zo makkelijk is het om elkaar te ondersteunen!  

Uitwisseling uitvoer matches

Nu heeft Beursvloer 's-Hertogenbosch al jaren een Facebookpagina, die we vanaf nu weer nieuw leven inblazen.  Het is een prachtig instrument om met elkaar als deelnemende organisaties aan Beursvloer 's-Hertogenbosch berichtjes uit te wisselen over de uitvoer van jullie matches. Ten eerste zijn het mooie ervaringen om te delen en ten tweede kan het collega-organisaties, of collega-ondernemers op goede ideeën brengen voor de komende Beursvloer op 17 november 2016.

Like

Breng dus een bezoekje aan onze Facebookpagina, like hem en post gelijk een berichtje, of foto! Volg hiervoor de volgende link: Link naar Facebookpagina Beursvloer 's-Hertogenbosch.

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions