Social Enterprise Café 's-Hertogenbosch

< Ga terugVoor alle bedrijven die deelnemen aan de Beursvloer en zo laten zien dat zij maatschappelijk betrokken ondernemen (sociaal ondernemen) belangrijk vinden is het een aanrader om de dag vóór de Beursvloer, 16 november 2016, naar het eerste Social Enterprise Café te gaan.

Hieronder de uitnodiging en een link naar de website:

http://www.ondernemenindenbosch.nl/actueel/ontdek-de-kracht-van-sociaal-ondernemerschap

De gemeente ’s-Hertogenbosch en Social Enterprise NL organiseren samen een Social Enterprise Café (SE Café). Het SE Café is op woensdag 16 november 2016 van 20.00 uur tot 22.30 uur bij het Social Label/Werkwarenhuis, Tramkade 's-Hertogenbosch.

Wat is de bedoeling van het SE Café?

- Netwerken
- Inspiratie
- Kennis delen


Tijdens dit evenement deelt één lokale sociale ondernemer zijn ervaring. Ook kunt u met elkaar en met ondernemers in gesprek over verschillende thema’s. En Social Enterprise NL vertelt meer over de kracht van sociaal ondernemerschap en de ontwikkelingen in dit veld.  

De Bossche wethouder Huib van Olden verkent de rol van de gemeente bij het thema sociaal ondernemen. U verlaat het café met veel nieuwe informatie en een uitgebreider netwerk.

Voor wie?
We hopen tijdens het café veel lokale (startende) sociaal ondernemers en andere geïnteresseerden te ontmoeten. Want hoewel het begrip sociaal ondernemen al aardig bekend wordt, roept het bij veel mensen nog vragen op. Daarnaast zijn er ondernemers die zich niet realiseren dat ze óók een sociaal ondernemer zijn.

Programma
19.30   Inloop.
20.00   Welkom, doel en programma.
20.15   Introductie en ontwikkeling sociaal ondernemerschap in Nederland.
            Willemijn Verloop/Mark Hillen Social Enterprise NL.
20.30   Keynote door Bob Hutten, directeur Hutten Catering en Verspillingsfabriek.
20.50   Sociaal ondernemerschap en de rol van de gemeente.
            Wethouder Huib van Olden gemeente s-Hertogenbosch.
21.05   Pauze.
21.25   Thematafels over: impactmeeting|financiering|sociaal ondernemen; hoe doe je dat|
            juridische rechtsvorm|positionering en netwerk|relatie gemeente|PR en Communicatie.
22.15   Conclusies, vragen en toekomst.
22.30   Borrel en netwerken

Aanmelden en meer informatie
Interesse gewekt en wilt u komen, dan is het heel fijn, onder andere voor de indeling van de thematafels, als u zich van tevoren aanmeldt.
U kunt zich aanmelden door vóór 7 november a.s. door een mail te sturen naar secretariaatMO-OAP@s-hertogenbosch.nl. U krijgt een bevestiging en een routebeschrijving naar de locatie in ’s-Hertogenbosch. Heeft u nog vragen? Deze kunt u ook mailen naar het e-mailadres hierboven. Liever telefonisch contact? Bel dan met Marga de Leeuw, (073) 615 93 10.

 

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions