Marc Bozon versterkt bestuur Stichting Maatschappelijke Beursvloer 's-Hertogenbosch

< Ga terug

Na het vertrek van Gaby Westelaken is gezocht naar een vervanger. Deze is gevonden in de persoon van Marc Bozon. Marc Bozon is een bekend gezicht in Den Bosch en heeft naast een eigen bedrijf (Coffee3) en een groot netwerk ook een zeer bewogen hart. En dat zoeken we in het bestuur. Sociaal bewogen ondernemers die het concept en de noodzaak van de Beursvloer snappen.

Hieronder vertelt Marc zelf waarom hij 'ja' heeft gezegd op de vraag van voorzitter Danny Snijders of hij plaats wil nemen in het bestuur van Beursvloer 's-Hertogenbosch.

“Onze samenleving wordt mede draaiende gehouden door de vele maatschappelijke organisaties en vrijwilligers die zich voor tal van nuttige en belangrijke zaken inzetten.

Het is pure noodzaak dat zij er zijn! Ze dragen bij aan de leefbaarheid van de samenleving en ze verdienen het dan ook ondersteund te worden. In mijn optiek behoren bedrijven hierin ook absoluut een bijdrage te leveren. En dat is nu juist wat de Beursvloer doet!

Immers, het faciliteert bedrijven en maatschappelijke organisaties door ze bij elkaar te brengen middels een eenvoudig systeem van vraag en aanbod waarbij persoonlijke ontmoetingen centraal staan.

Al vanaf het begin mocht ik meehelpen met dit geweldige initiatief. Na jaren ambassadeur, sponsor, deelnemer en soms ook hoekman te zijn geweest, is het nu tijd om ook als bestuurslid een steentje bij te dragen. “

Het bestuur is blij met de komst van Marc.

< Ga terug
Beursvloer 's-Hertogenbosch 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions