Streetcats genomineerd voor een appeltje van Oranje

< Ga terugAls deelnemer aan de Bossche Beursvloer doet Streetcats goede zaken. Daarnaast is de organisatie de laatste jaren erg gegroeid en dat is niet onopgemerkt gebleven. Streetcats is genomineerd voor een Appeltje van Oranje. En dat vinden wij heel bijzonder! 

Streetcats is de enige organisatie uit 's-Hertogenbosch die genomineerd is en dus vragen wij al onze Beursvloerdeelnemers, vragers én aanbieders, om op Streetcats te stemmen. Je kunt namelijk alleen maar stemmen op initiatieven bij jou in de regio. Den Bosch dus!

Wat doet Streetcats?

Tienermeiden leren wat ze waard zijn

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Met die vragen worstelen tienermeiden maar al te vaak. Wanneer ze er niet uit komenkan dat leiden tot onzekerheid en negatief denken .Streetcats helpt deze meiden zelf het antwoord te vinden op die belangrijke vragen en zet ze zo in hun kracht. (www.dezebra.eu)

Wat is een Appeltje van Oranje?

Prestigieuze prijs

Het Appeltje van Oranje bestaat uit een prijs van € 15.000,- en een bronzen beeldje gemaakt door Prinses Beatrix. Het Appeltje is een blijk van waardering voor bestaande succesvolle en sociale initiatieven die erin slagen verschillende groepen mensen op een bijzondere manier bij elkaar te brengen. De prestigieuze prijs wordt elk jaar in mei uitgereikt door de beschermvrouwe van het Oranje Fonds, Konining Máxima. In lustrumjaren reikt Koning Willem-Alexander de prijs uit.

Klik hieronder op de afbeelding en breng je stem uit! Help Streetcats aan een Appeltje!

 

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions