Een geslaagde Beursvloertraining bij Van Lanschot Bankiers

< Ga terugAfgelopen dinsdagavond vond de Beursvloertraining plaats bij Van Lanschot Bankiers.

Zoals elk jaar bieden wij Maatschappelijke Organisaties die voor het eerst deelnemen aan de Beursvloer of organisaties waarvan nieuwe collega's komen matchen een gratis training aan. Tijdens deze training, die wordt verzorgd door Angelique Ottens (initiatiefnemer van Beursvloer 's-Hertogenbosch) ontvangen de deelnemers alles dat ze nodig hebben om succesvol te matchen op de Beursvloer.


De training heeft vier pijlers. Te weten:
- Wat is een Beursvloer?
- Wat zijn goede hulpvragen?
- Wat zijn leuke, creatieve tegenprestaties?
- Maak een elevator pitch.

De deelnemers worden eerst meegenomen in het fenomeen Beursvloer zodat ze weten wat ze kunnen verwachten wanneer ze het evenement binnenlopen op 16 november aanstaande. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat een goede hulpvraag is en wat niet. Daarvoor is het handig om te weten waarom bedrijven eigenlijk meedoen aan de Beursvloer en hoe zij denken. Dinsdagavond heeft Martin Kramer van Van Lanschot Bankiers daar uitgebreid over verteld. Hij doet namelijk al voor de zevende keer mee aan de Beursvloer! 
Daarnaast gaan de deelnemers aan de slag om te komen tot leuke en creatieve tegenprestaties zodat iedereen op de Beursvloer ook wat te bieden heeft. Tot slot is het natuurlijk belangrijk om niet te lang te doen over het vertellen wie je bent, van welke organisatie en wat je hulpvraag is. Daarom oefenen we een 'elevator pitch'.

Deelnemer Tryntsje van Vessem van Duketown Ladies gaf aan het einde aan dat het een zinvolle avond was. Ook de dames van Cor Unum en de dames van Van Neynsel waren erg blij dat ze geweest waren. Missie geslaagd dus.

Een aantal deelnemers zit al klaar....

Beursvloer 2023 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions