TE Connectivity partner Beursvloer 's-Hertogenbosch

< Ga terugStichting maatschappelijke Beursvloer 's-Hertogenbosch e.o. kent al jaren zeer trouwe sponsoren/partners. Ook komen er elk jaar weer nieuwe sponsoren bij.

Ook TE Connectivity heeft de Beursvloer ontdekt. Vorig jaar waren ze voor het eerst aanwezig om sfeer te proeven en matches te maken en dit jaar zijn ze HERTOG geworden. Lees hieronder het persbericht.

TE Connectivity steunt lokale goede doelen op de Beursvloer 's-Hertogenbosch

’S-HERTOGENBOSCH – 2 oktober 2017 – TE Connectivity (TE), een wereldleider in connectiviteit en sensoren, is dit jaar partner van Beursvloer ‘s-Hertogenbosch. Tijdens dit evenement mogen (lokale) goede doelen, maatschappelijke organisaties, stichtingen en verenigingen hun hulpvragen voorleggen aan bedrijven en serviceclub. Deze bieden op hun beurt hun expertise, handjes, middelen, netwerk en materialen om zo de maatschappelijke organisaties verder te helpen. Dit alles met een gesloten Beurs. Er mag geen geld gevraagd worden of geboden.

Als partner van dit maatschappelijke evenement, wil TE ook haar eigen medewerkers stimuleren om zich in te zetten voor één van de goede doelen die aanwezig zijn tijdens dit evenement. Hiervoor ontvangen alle medewerkers van TE de hulpvragenlijst en gaat een afvaardiging van TE naar de Beursvloer om de daadwerkelijke matches te maken. Voor elk uur dat een medewerker besteed aan/voor het goede doel, maakt TE een donatie van $10,-.

“Dit evenement past perfect bij onze doelstelling om een betekenisvolle invloed te hebben in de lokale gemeenschap waarin onze collega’s wonen en werken,” zegt Eric Leijtens, Managing Director van TE Connectivity in Den Bosch “tijdens Beursvloer ’s-Hertogenbosch komen goede doelen in contact met ruim 75 bedrijven, service clubs, onderwijs- en overheidsinstellingen. Deze bieden vervolgens hun tijd en expertise aan veel verschillende lokale maatschappelijke initiatieven en het is geweldig om hier als bedrijf en als personeelslid aan bij te kunnen dragen.”

De Beursvloer is een evenement voor bedrijven en serviceclubs die een maatschappelijk bijdrage willen leveren aan de (lokale) samenleving. Er is tijdens deze ‘beurs’ plaats voor instellingen, verenigingen en organisaties die op zoek zijn naar ondersteuning in de vorm van kennis, kunde, capaciteit of goederen.

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions