Joris Nagtzaam versterkt bestuur

< Ga terugHet bestuur van Stichting Maatschappelijke Beursvloer ’s-Hertogenbosch breidt uit met de komst van Joris Nagtzaam, eigenaar van Nagtzaam Accountants & Fiscalisten. Joris wordt de nieuwe penningmeester. Alle bestaande bestuursleden blijven actief. 

Initiatiefnemer van Beursvloer ’s-Hertogenbosch, Angelique Ottens, is erg blij met de uitbreiding.  "Beursvloer ’s-Hertogenbosch staat al jaren bekend om haar krachtige, capabele en betrokken bestuursleden. Van Paul Bleijs (HEINEKEN), Dick Kremers (Possehl), Coen Free (Koning Willem I College) en Arnold de Bruin (KPMG) die aan de start stonden van de Beursvloer tot Gaby Westelaken (GWS dé Schoonmaker), Doesje Fransen (Start Foundation), Cor van Gerven (Koning Willem I College) en Danny Snijders (Snijders Advocaten) die nu dus worden aangevuld met Joris Nagtzaam. Het zijn stuk voor stuk mooie mensen die achter de filosofie van de Beursvloer staan. Samenwerkingen initiëren tussen bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties met een gesloten Beurs.”

Voor Joris en zijn kantoor is maatschappelijke betrokkenheid vanzelfsprekend. "Ons kantoor ondersteunt al jaren diverse maatschappelijke instellingen en is in tal van besturen van maatschappelijke organisatie betrokken. De verbinding tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties is van wezenlijk belang. In het verleden heb ik zelf deelgenomen aan de Beursvloer en ook kunnen zien hoeveel mooie verbindingen er gelegd werden. Ik wil graag mijn steentje hieraan bijdragen". 


 

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions