Het was weer goed!

< Ga terug

 


Ook de zevende Beursvloer 's-Hertogenbosch was weer een mooi evenement. Veel nieuwe gezichten maar ook veel vertrouwde gezichten. Het resultaat; heel veel blijde en dankbare gezichten, lieve woorden en cadeautjes.

Veel mensen vroegen naar afloop of we tevreden waren als organiserend team. Grappig eigenlijk want we doen het natuurlijk voor alle maatschappelijke organisaties en bedrijven die elkaar vinden op de Beursvloer. En dus stelde ik de vraag terug; 'ben jij tevreden?'. En als het antwoord dan JA was (en dat was het elke keer) dan zijn wij ook tevreden. 

Het eindresultaat was dan ook weer erg mooi. 211 matches (7 minder dan vorig jaar) met een maatschappelijke waarde van € 460.000,- (vorig jaar € 305.585,-). De waarde per match is dus gestegen en daaruit kunnen we concluderen dat er ook meer is weggegeven. Waar men vorig jaar 2 uur coaching weggaf gaf men nu 8 uur coaching weg. Dus tja, we kunnen moeilijk gaan doen over het aantal.... maar dat doen we dus niet. Zolang we met ons team meer dan 100 matches weten te realiseren voor de stad is het alle inspanning waard.

Heel graag tot volgend jaar!

Danny Snijders
Gaby Westelaken
Cor van Gerven
Doesje Fransen
Joris Nagtzaam
Adriënne Hazenberg
Angelique Ottens

 

 

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions