Dominique Majoor neemt stokje Cor van Gerven over

< Ga terug

Met grote blijdschap melden we dat Dominique Majoor, lid College van Bestuur bij Koning Willem I College, het stokje van Cor van Gerven heeft overgenomen.

Het Koning Willem I College is vanaf het begin betrokken geweest bij Beursvloer 's-Hertogenbosch. Al jaren verzorgen studenten van het KWIC de catering en bediening tijdens het evenement. Ook ontvangen zij de gasten en zie je zo af en toe studenten van het KWIC rondlopen op de Beursvloer die fotograferen of filmen. In 2015 werd Cor van Gerven bestuurslid bij stichting Maatschappelijke Beursvloer 's-Herrtogenbosch en dat heeft hij tot het voorjaar van 2021 gedaan. Toen Cor afscheid nam van het KWIC vanwege zijn pensioen heeft hij ook afscheid genomen van de Beursvloer.

Cor heeft Beursvloer 's-Hertogenbosch nog wel even warm aanbevolen bij zijn opvolgster Domnique Majoor en na een prettig gesprek was zij net zo enthousiast over hét goede doelen event van 's-Hertogenbosch als Cor. Sinds 1 september 2021 is Dominique daarom toegetreden tot het bestuur. En daar zijn we best een beetje trots op.

 

 

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions