Succesvolle Beursvloertraining

< Ga terug

Wat een inspirerende avond was het!

Doel: organisaties trainen in het maken van matches met het bedrijfsleven ter voorbereiding op de 10e Bossche Beursvloer. Eindresultaat: iedereen gaat zich aanmelden voor het Beursvloer evenement én maakte onderling al eerste matches!


Gisterenavond mocht ik een Beursvloertraining geven aan organisaties uit 's-Hertogenbosch. En elke keer als ik deze training verzorg raak ik zelf weer geïnspireerd. Ik geef deze training vaak aan mensen die zich met veel passie, zeg maar gerust met hart en ziel, inzetten voor hun organisatie. De een zet zich in voor kinderen die niet meer thuis kunnen wonen (Herlaarhof). Een ander zet zich in voor de ruim 350.000 kinderen die naar school gaan zonder ontbijt (Nationaal Jeugd Ontbijt). En weer een ander zingt in een koor (Popkoor Tune en Duketown Barberschop Singers) en brengt onze samenleving cultuur en muziek. 

Ook organisaties die zich inzetten om ontmoeting te stimuleren zoals Bij Katrien of Elzenburg Jeugd en Jongerencentrum waren aanwezig. Natuur was ook vertegenwoordigd in deelnemers van IVN en Het Bewaarde Land. Tot slot deed ook Vrijwilligersacademie073 mee die met trainingen de ruim 40.000 vrijwilligers in Den Bosch willen toerusten en waren er afgevaardigen van Humanitas DMH die zelf hulpvragen van mensen met een beperking proberen in te vullen.

Moe, maar voldaan, ging ik naar huis. Dank aan ons bestuurslid Dominique Majoor en haar collega Herbert Bosch voor de gastvrije ontvangst en goede zorgen op het Koning Willem I College.


 

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions