Gratis training voor organisaties

< Ga terug

Speciaal voor vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen en goede doelen uit 's-Hertoenbosch e.o. die willen gaan deelnemen aan Beursvloer 's-Hertogenbosch organiseren wij een Beursvloertraining 'effectief matchen' op maandag 11 oktober 2021 van 19.30-21.45 uur.

Mocht u (nog) twijfelen over uw deelname aan Beursvloer 's-Hertogenbosch omdat u niet helemaal helder heeft wat een Beursvloer is en of het iets voor uw organisatie kan zijn, kom dan zeker naar de training. U leert er niet alleen hoe u kunt samenwerken met het bedrijfsleven maar ook wat de Beursvloer voor uw organisatie kan betekenen. Ook wanneer u al eerder heeft deelgenomen maar succesvoller wilt zijn in het maken van matches, kom naar de training.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
- hoe werkt de Beursvloer?
- het formuleren van goede hulpvragen
- het bedenken van creatieve tegenprestaties
- het schrijven van een elevator-pitch (en het oefenen daarvan)

Dit alles met als doel om u op donderdag 18 november 2021 tijdens het Beursvloerevenement succesvol te laten zijn in het maken van matches.

Deelname is gratis. Opgeven kan door op onderstaande pijl te klikken. U kunt vervolgens twee personen aanmelden. T.z.t. ontvangt u een bevestiging met daarin de trainingslocatie.

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions