Matches Beursvloer 's-Hertogenbosch 2020

< Ga terug

Ondanks alle restricties hebben we op een alternatieve manier toch het aanbod van diverse bedrijven weten te koppelen aan de hulpvragen van maatschappelijke organisaties. Eindresultaat:

36 matches met een totale waarde van € 57.600,-

We houden nauw contact met alle matchers en weten dat de eerste match zelfs al in uitvoering is: het Koning Willem 1 College heeft een stagiair bij Quiet Den Bosch kunnen plaatsen die gaat helpen met de communicatie.

We willen graag alle bedrijven die een match hebben gemaakt ontzettend bedanken! Super dat er in deze tijd bij jullie ruimte was een maatschappelijke organisatie te helpen. Ook dank aan alle organisaties die benaderd zijn om te komen met een coronaproof hulpvraag. Veel succes en plezier met het uitvoeren van de matches.

We hebben als organisatie ook veel mooie reacties en bedanktjes mogen ontvangen. Daar zijn we natuurlijk super blij mee. Het was dan wel geen echte Beursvloer maar het persoonlijke contact met iedereen die heeft gematcht was fijn en heel waardevol.


Via onze website houden we je op de hoogte van de uitvoering van de matches. Ook zullen we, zodra het weer is toegestaan, een film gaan maken waarin we in gesprek gaan met diverse partijen die nu een match hebben gemaakt. Hou de website dus in de gaten!

 

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions