Samen op pad

< Ga terug

Heeft u al eens gehoord van Fietsmaatjes Den Bosch? Een organisatie met een sociaal-maatschappelijk karakter, zonder winstoogmerk. Ze maken het mogelijk dat een vrijwilliger en een bewoner/gast uit Den Bosch heerlijke fietstochten kunnen maken op een duofiets met elektrische trapondersteuning. De bewoners/gasten kunnen of fietsen liever niet meer zelfstandig. Met hun vrijwillig fietsmaatje kunnen zij samen fietsen! Zo hebben ze gezellig contact, genieten zij van hun omgeving en zijn ze in beweging. Zie de website: www.fietsmaatjesdenbosch.nl

In elke wijk van Den Bosch wil Fietsmaatjes Den Bosch een of meer duofietsen inzetten. Om zo’n duofiets aan te schaffen en te onderhouden is geld nodig. Daarom vragen zij uw steun: zou u willen stemmen op warmhart.kro-ncrv.nl/goede-doelen/fietsmaatjes-den-bosch? Dat zouden super zijn!

Vergeet niet om uw stem via de e-mail die u krijgt te bevestigen. Stemmen kan tot zaterdag 14 november 2020. Heel veel dank namens Fietsmaatjes Den Bosch en en laat ook familie, vrienden en buren stemmen.

 

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions