Gaby Westelaken stopt bij Beursvloer 's-Hertogenbosch

< Ga terug

Gaby Westelaken was vanaf de eerste Bossche Beursvloer (2010) betrokken en trad in 2014 toe tot het bestuur van Stichting Maatschappelijke Beursvloer 's-Hertogenbosch. Met veel plezier heeft hij 7 jaar meegewerkt aan een prachtig maatschappelijk evenement dat inmiddels veel partijen met elkaar heeft verbonden.

Als sociaal betrokken ondernemer paste de Beursvloer hem als een handschoen. Hij stopt dan wel met zijn bestuursfunctie maar zal zeker nog als ambassadeur en deelnemer betrokken blijven.

Wat vond Gaby zelf van zijn periode bij Beursvloer 's-Hertogenbosch?

Met een dubbel gevoel neem ik afscheid als bestuurslid van de Beursvloer. Vanaf het begin was ik betrokken. Eerst als sparringpartner en vervolgens als bestuurslid. In al die jaren zijn er diverse bestuurswisselingen geweest. Waarbij er altijd één constante factor was: Angelique. Voor mij is de Beursvloer dan ook Angelique en dat zie je altijd terug op de dag zelf.

Het denken in mogelijkheden, doortastend en resultaatgericht en dat alles in een sfeer die ervoor zorgt iedereen zich op zijn gemak voelt. Dat lijkt simpel. Maar voor de deelnemers van de maatschappelijke organisaties is dat niet vanzelfsprekend. Deze formule is niet meer weg te denken uit ‘s-Hertogenbosch en verbindt op alle vlakken. Niet alleen door de vele matches, maar vooral door het elkaar te gaan begrijpen. Hierdoor wordt ook onze stad een stukje mooier.  

Wij bedanken Gaby voor zijn betrokkenheid, inzet en sociaal hart. We zullen hem zeker missen.

< Ga terug
Beursvloer 's-Hertogenbosch 2024 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions