Crowdfund actie Vanzelfsprekend!

< Ga terug
Vanzelfsprekend!? werkt samen met studenten Social Work (AVANS Hogeschool) om jonge mantelzorgers een hoofdrol laten spelen in het stripboek: JMZ’er Gestript 2.0!
Vanzelfsprekend!? is een stichting uit ’s-Hertogenbosch vóór en dóór jonge mantelzorgers. Er- en herkenning staan centraal en mantelzorgers krijgen hier een stem!
 
Bij het stripboek zijn professionele striptekenaars betrokken, maar we bieden ook een kans aan jonge talenten. Een podium, bewustwording, contact en persoonlijke ontwikkeling zijn de doelen die centraal staan bij dit project. Door het gebruik van verschillende stijlen wordt het uiteindelijk een creatieve verzameling van kunstwerken. 10 verschillende jonge mantelzorgers krijgen de kans om hun persoonlijke verhaal te delen en mensen aan het denken te zetten. Het biedt een unieke kans om het onderwerp ‘jonge mantelzorgers’ op een laagdrempelige manier bespreekbaar te maken!
 
Als u wilt doneren kunt u ervoor kiezen een extraatje te krijgen! Een gesigneerd stripboek, afdruk op canvas of zelfs een persoonlijk stripverhaal!
 
Met uw hulp kunnen we dit project een groot succes maken!
 
Hier vindt u de campagne https://www.voordekunst.nl/projecten/8733-mantelzorgers-gestript-20-1
 
Voor meer vragen, informatie of wat dank ook: bel gerust. Graag denken we ook mee in de tegenprestaties. 
 
Bart van Velzen
Programmamanager Vanzelfsprekend!?
06-27319179
Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions