NL Doet 2019

< Ga terug

Op 15, 16 en 17 maart wordt in de gemeente ’s-Hertogenbosch en Vught voor de vijftiende keer de vrijwilligerscampagne NLdoet georganiseerd, zie www.mzgz.nl en www.nldoet.nl.

U kunt met uw organisatie meedoen aan NLdoet en op die manier mensen laten kennismaken met uw organisatie en activiteiten, (nieuwe) vrijwilligers werven en met hulp van anderen een berg werk verzet krijgen. Gratis, voor niks cadeau!

Als u zich op tijd aanmeldt, krijgt u zelfs geld toe voor uw inspanningen en activiteiten. U kunt bij het Oranje Fonds namelijk tegelijk met de aanmelding een bijdrage vragen in de kosten die u maakt.

Doet u met uw organisatie niet mee aan NLdoet, dan is het misschien een idee om met een groep mensen bij een ander te gaan kijken en helpen. Op deze manier doet u misschien nieuwe ideeën en contacten op en draagt u toch uw steentje bij!

Aanmelden NLdoet 2019?

Vanaf 1 november kunt u uw activiteiten en klussen aanmelden via www.nldoet.nl en tegelijkertijd een financiële bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds voor de kosten die u maakt tijdens NLdoet.

NLdoet wordt in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Vught georganiseerd door Mooi zo Goed zo, Vrijwilligersnetwerk Galant en Welzijn Vught in samenwerking met het Oranje Fonds.

 

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions