Waarom SPS de Bossche Beursvloer ondersteunt...

< Ga terug

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijke betrokkenheid maakt onderdeel uit van de identiteit van SPS bv. De maatschappelijke Beursvloer is dan ook een mooi initiatief om nauw betrokken te blijven bij de omgeving waarin wij wonen en werken. Naast deelname heeft SPS de Maatschappelijke Beursvloer de afgelopen jaren ook financieel gesteund om het evenement mogelijk te maken.

Matches

Op de Maatschappelijke Beursvloer worden matches gemaakt tussen vrijwilligersorganisaties met een hulpvraag en hulp biedende partijen zoals bedrijven, onderwijsinstellingen of business clubs. SPS heeft in de afgelopen jaren zo’n twintig hulp vragende organisaties met een maatschappelijk doel kunnen helpen door het leveren van verfproducten voor huisvesting, clubhuis of zelfs een woning van één van de cliënten.

Daarnaast heeft SPS zelf met behulp van dit evenement een (regionale) grotere en positievere naamsbekendheid opgebouwd, waarbij SPS in vrijwel alle gevallen ook als “vriend van” wordt gezien en wordt vermeld op websites en tijdens andere evenementen.

Langdurige relaties

Tijdens de Beursvloer bij Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch worden doelgericht matches gemaakt tussen verschillende partijen. Het komt daarnaast ook vaak voor dat er “per toeval” een match wordt gemaakt door in gesprek te gaan met elkaar tijdens de Beursvloer. Het is niet ongebruikelijk dat het evenement een opstap is naar een langdurige maatschappelijke relatie waar SPS zeker over mee kan praten.

SPS bv

SPS bv is sinds de oprichting in 1975 uitgegroeid tot één van de toonaangevende producenten en aanbieders van lakken, muurverven en sierpleisters. Met meer dan 40 jaar ervaring bedient het bedrijf hiermee de professionele markt voor de schilder, professionele markt voor de stukadoor, de doe-het-zelf markt en de industriële markt met meer dan 200 medewerkers en gepassioneerde specialisten die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van de producten en denken in mogelijkheden, kansen en toegevoegde waarde.

Wij zijn als stichting Maatschappelijke Beursvloer 's-Hertogenbosch dan ook heel blij met SPS bv als partner van de Beursvloer en matchende partij! 

Hieronder een aantal foto's van matches met o.a. De Bossche Hoeve, Maria Oord, Humanitas (homerun), MHC Rosmalen en 2Match.

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions