Danny Snijders nieuwe voorzitter Stichting Maatschappelijke Beursvloer 's-Hertogenbosch

< Ga terug


 

Het bestuur van Stichting Maatschappelijke Beursvloer ‘s-Hertogenbosch heeft in haar vergadering van 11 juli 2016, Danny Snijders, eigenaar van Snijders Advocaten als nieuwe voorzitter benoemd. Danny neemt hiermee het stokje over van Arnold de Bruin, partner bij KPMG, die na zes jaar Beursvloer ’s-Hertogenbosch afscheid neemt.

Beursvloer ‘s-Hertogenbosch is hét maatschappelijke event van ‘s-Hertogenbosch dat bedrijfsleven, overheid, onderwijs en maatschappelijke instellingen uit ’s-Hertogenbosch verbindt. Arnold de Bruin was er vanaf het eerste uur bij en heeft de Beursvloer mee groot gemaakt in Den Bosch. Het bestuur en initiatiefnemer Angelique Ottens (Sharity) zijn hem dan ook zeer erkentelijk voor zijn waardevolle inzet de afgelopen zes jaar.

Stichting maatschappelijke Beursvloer ’s-Hertogenbosch organiseert al vijf jaar in samenwerking met Sharity het jaarlijkse evenement Beursvloer ’s-Hertogenbosch. Zo ook dit jaar. Op donderdag 17 november 2016 vindt op Avans Hogeschool de zesde editie plaats.

De keuze van het bestuur, bestaande uit Gaby Westelaken van GWS dé Schoonmaker, Arnold de Bruin partner bij KPMG, Cor van Gerven Lid College van Bestuur bij Koning Willem I College en Doesje Fransen adviseur bij de Start Foundation, om Danny Snijders te vragen was snel gemaakt. Danny is een rasechte Bosschenaar met een groot zakelijk netwerk in Den Bosch en omstreken. Daarnaast is hij betrokken bij veel maatschappelijke initiatieven in Den Bosch. Een ondernemer met een sociaal hart dus.

‘Advocatenkantoor Snijders bestaat nu uit meer dan 30 mensen. We bedienen mooie bedrijven, overheden en instellingen door heel Nederland. Dat doen we op het hoogste niveau. Dat is niet vanzelf gegaan, dat gaat alleen door samen hard te werken. Juist dat samenwerken is wat een maatschappelijk initiatief verder kan helpen. Of dat nu een sportclub, culturele vereniging of ander goed doel is. De tijd van platte sponsoring en subsidie is echt voorbij. Door verbinding te maken en over en weer te kijken wat bedrijven kunnen betekenen voor maatschappelijke organisaties - en vice versa! -  kan veel winst worden geboekt. Deelname aan de Beursvloer is voor alle partijen immers gratis en je laat hiermee zien dat je als ondernemer ook maatschappelijk betrokken wilt zijn bij ’s-Hertogenbosch en dus oog hebt voor de samenleving.

Wanneer je als bedrijf deelneemt aan de Beursvloer en een match maakt met een maatschappelijke organisatie, ondersteun je hen bij het realiseren van hun projecten. Dat kan al door het maken van 100 kopieën voor een organisatie, het schenken van een laptop of een brainstorm van twee uur om de doelgroep in beeld te krijgen. Of wat dacht je van een middag teambuilding bij een Zorgboerderij. Het hoeft helemaal niet groot te zijn. Met een klein gebaar maak je al het verschil’ aldus Danny.

Beursvloer 2022 | Ontwerp: Digital Analog | Ontwikkeling: Schmeits websolutions